Over mij

Het ontstaan van deze website!

Hey hallo!

 Ik ben Cynthia alias Mini- Mum, Mama van een jong samengesteld gezin en gezien het feit ik door lichamelijke omstandigheden niet meer het normale werk kan verrichten en in de (werk)maatschappij mee kan. Wil ik daarin nog wel wat voor een ander kunnen betekenen op mijn mindere dagen en dit graag op een andere ( creatieve ) manier vorm geven en ook in kan verwerken.

Het bezig zijn en blijven en een (sociaal)netwerk op te bouwen om zodoende toch nog een steentje bij te kunnen dragen in de (werk)maatschappij op een manier dat lichamelijk haalbaar is voor mij.

Hierdoor is het idee voor de webshop in Juni 2019 ontstaan. Vanuit eigen ervaring(en) in de volgende periodes. ( En de Corona- periode, die hielp me ook wel een fijn handje mee in tijd en ruimte te geven om mijn idee uit te kunnen werken tot wat het nu is geworden..)

Mijn eerste jaren als alleenstaande moeder met een bijstandsuitkering en later door financiële omstandigheden met mijn samengestelde gezin we tijdelijk terug kwamen in de minima. Was ik in deze tijden enorm dankbaar voor de steun van mijn naaste omgeving. Die ons altijd veel hebben gegeven in de vorm van kleding en speelgoed. Daardoor heb ik er nooit aan gedacht om de gekregen spullen “zomaar” weg te doen of weg te gooien.

Want tijdens deze periodes in de minima kwam ik tot de ontdekking dat er toch op een gegeven moment wel een gemis ontstond. Het gevoel, de ervaring om kleding of speelgoed online te kunnen shoppen. Klein, passend en verantwoord in jouw budget.

En dan bedoel ik hiermee: Zonder schuldgevoel, zonder stress, zonder al die financiële hersenkrakers die erbij komen kijken zoals: de welbekende opties tot online betaalwijzen, enz. enz. 

Hoe fijn zou het zijn als dit anders kon? Gewoon weer online te kunnen shoppen..Met een klein budget zonder die poespas?…Dat kan toch anders?!

Online shoppen: klikken op jouw favoriete artikel, betalen, verzenden of ophalen..

Voor hen die het financieel minder hebben, tijdelijk of langere tijd. Door welke andere financiële omstandigheden ook. Wil ik graag dat lichtpuntje zijn.

Het “ Online “- shopping gevoel weer enigszins terug kunnen geven en enigszins laten ervaren; klein, passend en verantwoord in het budget dat het voor eenieder mogelijk maakt:

 

~ Online shoppen met een klein budget ~

Winkelwagen