Over mij

Het ontstaan van deze website!

Mama van een jong samengesteld gezin. 

En de site ontstaan is vanuit mijn eigen ervaring(en) in de volgende periodes.

Mijn eerste jaren als alleenstaande moeder met een bijstandsuitkering en later door financiële omstandigheden met mijn samengestelde gezin dankbaar gebruik heb mogen maken van de Voedselbank. Door die jaren heb ik altijd wel wat kleding en speelgoed van mijn kinderen en van mijn naaste omgeving bewaard. Nooit aan gedacht ik dit “zomaar” weg wilde doen of weg zou gooien.

Gezien het feit ik ook door lichamelijke omstandigheden niet het normale werk meer kan verrichten dat ik graag zou willen doen. Wil ik daarin nog wel wat voor een ander kunnen betekenen en dit graag op een andere manier vorm geven.

Het bezig zijn en blijven en een breder ( sociaal ) netwerk op te bouwen om zodoende toch nog een steentje bij te kunnen dragen in de maatschappij op een manier dat lichamelijk haalbaar is voor mij.

Tijdens deze periodes met een minimum inkomen kwam ik tot de ontdekking dat er toch altijd wel een bepaald moment van gemis ontstond: het gevoel, de ervaring om kleding of speelgoed online te kunnen shoppen met een reëel en daadwerkelijk budget voor mensen in de minima. 

…Dat kan toch anders?!

Hoe fijn zou het zijn als dit anders kon?

Dat het online shoppen bijvoorbeeld wél mogelijk is met het budget dat je hebt? Wat als ik die ” Online ” shop-ervaring toch terug zou kunnen geven aan hen die het financieel minder heeft, tijdelijk of langere tijd? Door welke andere financiële omstandigheden ook?

Al zou dit in tweedehands goed uitziende kleding zijn? A- Merk of onbekend merk?

Voor hen die het financieel minder heeft, tijdelijk of langere tijd. Door welke andere financiële omstandigheden ook. Wil ik graag dat kleine lichtpuntje zijn. Het shopping gevoel weer teruggeven of in ieder geval : het “ Online “- shopping gevoel weer te laten ervaren, passend in het budget dat het voor één ieder mogelijk maakt:

~ Online shoppen met een klein budget ~

Winkelwagen