Over mij

Het ontstaan van deze website!

Hey hallo! 

Ik ben Cynthia alias Mini- Mum. En gezien het feit dat ik door lichamelijke omstandigheden niet meer het normale werk kan verrichten en in de werkmaatschappij mee kan. Wil ik daarin nog wel wat voor een ander kunnen betekenen op mijn mindere dagen. 

Het bezig zijn en blijven en een (sociaal)netwerk op te bouwen om zodoende toch nog een steentje bij te kunnen dragen in de werkmaatschappij op een manier die (lichamelijk) haalbaar is voor mij.

Mijn eerste jaren als alleenstaande mama met 1 kind in de bijstand, later met een samengesteld gezin en nu opnieuw als alleenstaande mama met 2 kids. weer opnieuw terug in de minima.

In deze tijden enorm dankbaar voor de steun van mijn naaste omgeving. Die ons altijd veel gegeven hebben in de vorm van kleding en speelgoed. Daardoor heb ik er nooit aan gedacht om de gekregen spullen “zomaar” weg te doen of weg te gooien. Want tijdens deze periodes in de minima kwam ik tot de ontdekking dat er toch op een gegeven moment wel een gemis ontstond. Ondanks alle lieve hulp van mijn omgeving.

“Het gemis” bedoel ik hiermee: het gevoel, de ervaring om online te kunnen shoppen. Klein, passend en verantwoord in jouw budget. Met name: kleding. Want wanneer je te maken hebt met financiële hulpverlening kan het zijn dat dit niet altijd mogelijk is.

Zodoende ging ik op zoek naar diverse mogelijkheden en opties. Om te kijken of dat online shoppen voor iemand uit de minima vooralsnog mogelijk was.  Zonder schuldgevoel, zonder stress, zonder al die financiële hersenkrakers. 

Hoe fijn zou het zijn als dit anders kon? Gewoon weer online te kunnen shoppen..Met een klein budget?…Dat kan toch anders?! En toen was het voor mij in juni 2019 duidelijk en het idee ontstaan: een online tweedehands (merk) kleding webshop op te starten. 

~ Online shoppen met een klein budget ~

Klik op jouw favoriete artikel(en), bepaal je prijs, kies een betaalwijze die bij jou past, kies: verzenden of ophalen. Zoals je kent en gewend bent bij het plaatsen van je online bestelling bij een bekende online webshop. 

Voor hen die het financieel minder hebben, tijdelijk of langere tijd. Door welke andere financiële omstandigheden ook. Wil ik graag dat lichtpuntje kunnen zijn. Meedenken, in gesprek gaan samen met jou of samen met je financiële hulpverleners instantie om voor jou 

Het “ Online “- shopping gevoel weer enigszins terug kunnen geven en ervaren; klein, passend en verantwoord in jouw budget. 

Maar uiteindelijk dat het ook voor eenieder mogelijk  maakt!

 

~ Online shoppen met een klein budget ~

Winkelwagen